foto

Šiho Fudžimura

  • nar. 3.1.1939 (80 let)
    Kawasaki, prefektura Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sukuitai!
2013 Boku ga chichioya ni naru made (TV film)
Kyôryû sensei (TV film)
2012 Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
2011 Shoshu (TV film)
Čóčó-san (TV film)
2010 Hana no ato
2008 Sunadokei
2007 Júnagi no mači, sakura no kuni
Ozu no Aki
2005 Futari bijori
Katen-koru
2004 Mukouda Kuniko no Koibumi (TV film)
2003 Musume no kekkon (TV film)
2002 Kouzelný bílý pes
2001 Inugami
2000 Nagasaki burabura buši
1999 Asaki yumemi shi (TV film)
Blíženci
1998 A, haru
1997 Tókjó bijori
1993 Waga ai no uta - Taki Rentaró monogatari
1983 Kazoku no sentaku (TV film)
1982 Tóno monogatari
1981 Sukkari... sono ki de!
1977 Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
1976 Fumó čitai
1970 Rikugun hayabusa sentotai
Šinobi no šú
1969 Keimušo jaburi
Nemuri Kjóširó: Akudžogari
Tedžó mujó
Á Rikugun hajabusa sentótai
1968 Kaidan jukidžóró
Teppo denraiki
1967 Koto yûshû: Ane imôto
Namida gawa
Wakai ojabun senrjú hada
Wakaojabun o kese
Zatoiči tekka tabi
1966 Daimadžin ikaru
Daisatsujin orochi
Hondara torimonočó
Nemuri Kjóširó: Buraiken
Shinobi no mono: shin kirigakure Saizo
Široi kjotó
1965 Akumyo muteki
Hondara kenpó
Rokunin no onna o korošita otoko
Waka oyabun
1964 Kino kieta otoko
Nemuri Kjóširó: Džojóken
Nemuri Kjóširó: Šóbu
Shinobi no mono: zoku kirigakure Saizo
Suruga yûkyôden: Toba arashi
1963 Jaburegasa čóan
Příběh nindži 2
Zatôichi kenka-tabi
1962 Aobadžó no oni
Hakai
Kiru
Kudžiragami
Onnakeizu
Příběh nindži

TV seriály

2013 Kanata no ko (TV seriál)
2011 Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
Madonna verude: Musume no tame ni umu koto (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)
2004 Nebaru Onna (TV seriál)
2003 Teru teru kazoku (TV seriál)
1996 Himawari (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1969 Ten to Chi to (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky