foto

Jaa Smith-Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Demon
Slim & Ren
2016 Barva vítězství
2015 Tajemné vraždy (TV film)
2014 X-Men: Budoucí minulost
2013 Happy Slapping
2006 Point, The

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Turn (S01E15)
Answer (S01E14)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Turf (S01E06)
Deer (S01E02)
2007 La Galère (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Demon
Slim & Ren

Režijní filmografie

Filmy

2020 Slim & Ren

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Slim & Ren

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Slim & Ren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky