foto

Will Pascoe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Shut Eye (TV seriál)
Crimes and Punishments (S02E06)
Shortchanged (S02E02)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Bound (S01E06)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Labrys (S03E04)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Variations Under Domestication (S01E06)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Little Green Men (E06)

Dokumentární

2014 Lost Heroes
2003 Noam Chomsky: Rebel Without a Pause (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Verite (S02E09)
Karma Chameleon (S02E08)
další epizody (9)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Lost Heroes
2003 Noam Chomsky: Rebel Without a Pause (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky