foto

Jacques Robert

  • nar. 27.6.1921
    Lyon, Francie
  • zem. 11.8.1997 (76 let)
    Rouen, Seine-Maritime, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1978 Bonnes âmes, Les (TV film) - kniha
1977 Femmes du monde, Les (TV film) - kniha
1971 Někdo je za dveřmi - povídka
1967 Peau d'espion - kniha
1963 Appartement des filles, L' - kniha
1960 Gigolo, Le - kniha
1959 Marie-Octobre - kniha
1958 Noc a zmatek - kniha
1955 La Madelon - povídka
1954 Les Intrigantes - kniha
1952 Dents longues, Les - kniha

TV seriály

1981 Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál) - kniha

Režijní filmografie

Filmy

1924 Le cousin Pons

Herecká filmografie

Dokumentární

1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace