foto

Eriikka Magnusson

  • nar. 7.9.1946 (73 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kivinen lintu (TV film)
1997 Adalminan helmi (TV film)
1994 Jos panisit hevoset hyppimään pilttuissaan (TV film)
1993 Sutki (TV film)
1992 Matka ajassa (TV film)
1987 Entäs nyt, Niskavuori? (TV film)
1986 Pieni rikostarina (TV film)
1982 Kilpailukyky
1979 Ateria (TV film)
1973 Jegor Bulitsov (TV film)
1972 Vassa Zeleznova (TV film)
1971 Jammu (TV film)
Magdaleena ja maailman lapset (TV film)
Musta Lumikki
1970 Gräddvargen (TV film)
Teatterituokio: Kunnioittava portto (TV film)
1969 Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Taksikuski (TV film)
1968 Punahilkka
1965 Kevätsadetta (TV film)

TV seriály

2003 Syrhämä (TV seriál)
2002 Jauhon kauppa (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Ilman kavaluutta (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
Joulukalenteri (TV seriál)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Oman kodin estetiikkaa (E07)
Kuka varasti kultakellon? (E06)
další epizody (8)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Dokumentární

1999 Nälän tie
1997 Punaiset esiliinat (TV film)
1996 Tie tuntemattomaan (TV film)
1986 Kirkko keskellä kylää (TV seriál)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar

Režijní filmografie

TV seriály

1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Ilotalo (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace