foto

Jason Deline

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 No Good Deed (TV film)
2019 Sněžná mela
2018 Sleeper (TV film)
The Lower Plateau
2016 Spark: A Space Tail
X-Men: Apokalypsa
2015 Muž na laně
Tajemné vraždy (TV film)
2014 X-Men: Budoucí minulost
2011 Monster Brawl
2007 Jack Brooks: Zrůdobijec
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Four Minutes (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
Svět ve válce
1997 Protitah
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)

TV seriály

2020 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
Children of Mars (S02E06)
2018 Chop Chop Ninja (TV seriál)
The Truth About the Harry Quebert Affair (TV seriál)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Časová smyčka (S01E07)
When We Rise (TV seriál)
Part III (E03)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
2016 Aftermath (TV seriál)
RVL 6768 (E01)
Blue Moon (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Three: The Education of a Magician (E03)
Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Saturn Returns (S01E05)
Basic Instinct (S01E04)
All In (S01E03)
2011 Justin Time (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čas minulý (S03E07)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Freedonia (S06E15)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Milionové nápady (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky