foto

Jason Deline

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Arctic Justice: Thunder Squad
2016 Spark: A Space Tail
X-Men: Apokalypsa
2015 Muž na laně
Tajemné vraždy (TV film)
2014 X-Men: Budoucí minulost
2011 Monster Brawl
2007 Jack Brooks: Zrůdobijec
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Four Minutes (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
Svět ve válce
1997 Protitah
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)

TV seriály

2017 When We Rise (TV seriál)
Part III (E03)
2016 Aftermath (TV seriál)
RVL 6768 (E01)
Blue Moon (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Justin Time (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Milionové nápady (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace