foto

Nick Sandow

  • nar. 3.8.1966 (53 let)
    The Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cabaret Maxime
Stella's Last Weekend
2015 Aspirant
Meadowland
2013 All Roads Lead
Cold Lands, The
2012 The Fitzgerald Family Christmas
2011 Spratci na zabití
2009 Snímek minulosti
The Hungry Ghosts
2008 Vdaná snoubenka
2007 Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)
Reportér v ringu
The Lovebirds
2005 Collection, The
2004 Connie a Carla
2002 Nebezpečná známost
2001 Dust
Nebezpečné dluhy (TV film)
New Port South
Plán B
Seven and a Match
2000 The Day the Ponies Come Back
1999 Na útěku...
Uninvited
1998 A Brooklyn State of Mind
Come to
Neohlížej se
Polibek
Poprava
1997 Grind
Láska na jednu noc
Na vlastní pěst
1996 Harlemský ring
The Mouse
1994 Vraždící zbraň

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (11)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (9)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (11)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (13)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zneužitá spravedlnost (S16E21)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (12)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (11)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
Butterfly Effect (S01E12)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
I dojička má lepší osud (S03E09)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Souboj století (S02E09)
Věk rozumu (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Cellar Boy (S01E21)
All That Glitters (S01E20)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Znáte slečnu Jonesovou? (S03E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
2010 Futurestates (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Naděje neumírá (S01E08)
Tři sta triček (S01E06)
U koho šijete? (S01E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Keep the Change (E05)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spolužáci (S07E17)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osvobozený (S05E04)
2004 The Jury (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Two Hundred and Thirty-Three Days (S03E21)
Cold Front (S03E13)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
After Time (S03E03)
September Tenth (S03E02)
další epizody (8)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Run of the Mill (S02E09)
Jimmy's Mountain (S02E04)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1996 Směr jih (TV seriál)
Body Language (S02E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deadbeat (S07E07)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)

Dokumentární

2009 Bobby Cassidy: Counterpuncher

Režijní filmografie

Filmy

2015 Aspirant

TV seriály

2019 American Princess (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tucet (S07E08)
Zaseknout se ve výtahu (S07E06)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Přerušit řetěz (S06E09)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Litchfield má talent (S05E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Aspirant

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky