foto

Seo-ra Kim

  • nar. 29.1.1968 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mina moonbanggoo
1994 Duyeoja Iyagi
1990 Mayumi

TV seriály

2020 Hawayu beuredeu (TV seriál)
2019 Choigoui chikin (TV seriál)
Oensonjabi anae (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
브이아이피 (TV seriál)
2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
Seuwichi - sesangeul bakkwora (TV seriál)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Yeojaeui bimil (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Choegoeui yeonin (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Goyangineun idda yaong (TV seriál)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
Lubiui banji (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
2008 Shinui jeoeul (TV seriál)
2007 Lobiseuteu (TV seriál)
1998 Sujupeunyeonin (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky