foto

Charlie Murphy

  • nar. 1988
    Enniscorthy, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dark Lies the Island
The Corrupted
2017 Stopy spravedlnosti
2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2014 71
Bojovníci severu: Sága Vikingů
2013 Philomena

TV seriály

2019 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
2017 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
The Duel (S04E05)
Dangerous (S04E04)
další epizody (6)
2016 Rebellion (TV seriál)
The Reckoning (E05)
Surrender (E04)
Under Siege (E03)
další epizody (5)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Quirke (TV seriál)
The Silver Swan (E02)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
Ripper Street (TV seriál)
Dynamite and a Woman (S02E04)
2012 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)