foto

Ho-bin Jeong

  • nar. 8.4.1969 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Keukbisoosa
2014 Gangnam 1970
Joseonminyeo samchongsa
2013 Chingoo 2
Tichý zabiják
2008 Murim yeodaesaeng
2005 Chello hongmijoo ilga salinsagan
Gamunui wigi : gamunui yeonggwang 2
Muyeonggeom
2004 Nae yeojachingureul sogae habnida
Pouta války
Uri hyeong
2003 Nabi
2002 4 Balgarak
Yesterday
2001 Chingoo
Saei yaeseu

TV seriály

2019 Uahan ga (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
2010 Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2008 Dderooa (TV seriál)
Nuguseyo? (TV seriál)
2007 Hiteu (TV seriál)
Saranghagi joheunnal (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace