foto

Pete Holmes

  • nar. 30.3.1979 (41 let)
    Lexington, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pete Holmes: Jak (s)prosté (TV film)

TV seriály

2020 Simpsonovi (TV seriál)
Warrin' Priests, Part 2 (S31E20)
Warrin' Priests (S31E19)
2018 Crashing (TV seriál)
Pete and Leif (S02E02)
The Atheist (S02E01)
2017 Crashing (TV seriál)
The Baptism (S01E08)
Julie (S01E07)
Warm-Up (S01E06)
další epizody (8)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

TV pořady

2007 Whitest Kids U'Know, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Home Alone
2019 Tajný život mazlíčků 2
2018 Pete Holmes: Jak (s)prosté (TV film)
2011 Mash Up (TV film)

TV seriály

2020 Simpsonovi (TV seriál)
Warrin' Priests, Part 2 (S31E20)
Warrin' Priests (S31E19)
2019 Crashing (TV seriál)
Mulaney (S03E08)
The Christian Tour (S03E07)
The Viewing Party (S03E06)
další epizody (8)
2018 Crashing (TV seriál)
Pete and Leif (S02E02)
The Atheist (S02E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
Something Old, Something New, Something Bob Caters for You (S08E21)
Simpsonovi (TV seriál)
Návrat z ráje (S30E01)
2017 Crashing (TV seriál)
The Baptism (S01E08)
Julie (S01E07)
Warm-Up (S01E06)
další epizody (8)
Fantasy Hospital (TV seriál)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E05)
2015 Americký táta (TV seriál)
My Affair Lady (S12E09)
2014 Americký táta (TV seriál)
The Longest Distance Relationship (S10E20)
2013 Maron (TV seriál)
Marc's Dad (S01E03)
Americký táta (TV seriál)
Lost in Space (S09E18)
2012 Oškliví Američané (TV seriál)
The Roast of Twayne the Boneraper (S02E13)
Journey to the Center of Twayne (S02E11)
2011 Oškliví Američané (TV seriál)
G.I. Twayne (S02E04)
Ride Me to Hell (S02E03)
Callie and Her Sister (S02E02)
další epizody (4)
2010 Oškliví Američané (TV seriál)
The Manbirds (S01E14)
Soulsucker (S01E13)
Trolling for Terror (S01E12)
další epizody (14)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Heretic
2017 Poop Talk
2013 Pete Holmes: Nice Try, the Devil! (TV film)
2010 Undateable (TV seriál)
2008 100 Greatest Hard Rock Songs (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Crashing (TV seriál)
Mulaney (S03E08)
The Christian Tour (S03E07)
The Viewing Party (S03E06)
další epizody (8)
2017 Crashing (TV seriál)
Artie Lange (S01E01)

Host

TV pořady

2016 Pete Holmes: Tváře a zvuky (TV pořad)
The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Funny as Hell (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky