foto

Melissa Joan Hart

  • nar. 18.4.1976 (43 let)
    Smithtown, Long Island, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (13)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Reservations (TV film)
2018 A Very Nutty Christmas (TV film)
2017 A Very Merry Toy Store (TV film)
CarGo
2016 Broadcasting Christmas (TV film)
God's Not Dead 2
2014 Santa Con
2011 Satin
2010 Nine Dead
2009 Moje falešná svatba (TV film)
2008 Whispers and Lies (TV film)
2007 Vánoční únos (TV film)
2006 Dirtbags (TV film)
Jesus, Mary and Joey
2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)
2003 Rent Control (TV film)
2002 Blesková šance
Hold On
Intimate Portrait: Melissa Joan Hart (TV film)
2001 Bulšit
Přestávka: Škola mimo provoz
2000 Batman Beyond: Return of the Joker
Myšák Santa (TV film)
The Specials
1999 Love American Style (TV film)
Sabrina, Down Under (TV film)
Šílená jízda
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Poslední mejdan
Sabrina jede do Říma (TV film)
1997 Přežili dva (TV film)
Správné styky (TV film)
Totally California (TV film)
1996 Sabrina (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 Clarissa (TV film)
Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
1986 Christmas Snow (TV film)
1985 Adventures of Con Sawyer and Hucklemary Finn, The (TV film)

TV seriály

2019 Mizera Nick (TV seriál)
The Fool's Errand (E20)
The Box Job (E19)
The Diploma Mill (E18)
další epizody (20)
The Casagrandes (TV seriál)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Deceased Documentarian (S01E21)
Melissa a Joey (TV seriál)
Double Happiness (S04E22)
Be the Bigger Person (S04E21)
Game Night (S04E20)
další epizody (20)
2014 Melissa a Joey (TV seriál)
A Melanie & Josiah Christmas (S04E02)
Witch Came First (S04E01)
At Last (S03E37)
další epizody (23)
2013 Melissa a Joey (TV seriál)
A New Kind of Family Christmas (S03E16)
What Happens in Jersey...: Part 2 (S03E15)
What Happens in Jersey...: Part 1 (S03E14)
další epizody (16)
2012 Melissa a Joey (TV seriál)
Mel Marries Joe (S02E15)
From Russia with Love (S02E14)
Wherefore Art Thou Lennox (S02E13)
další epizody (15)
Robot Chicken (TV seriál)
Executed by the State (S06E01)
2011 Melissa a Joey (TV seriál)
The Settlement (S01E30)
Do as I Say, Not as I Did (S01E29)
A House Divided (S01E28)
další epizody (18)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Joe Knows (S01E12)
A Fright in the Attic (S01E11)
In Lennox We Trust (S01E10)
další epizody (12)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Impulsive (S09E03)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Operation: Rich in Spirit (S01E17)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
What a Witch Wants (S07E21)
A Fish Tale (S07E20)
další epizody (13)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
Bada-Ping! (S07E08)
Witch Way Out (S07E07)
další epizody (23)
2001 Express Yourself (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Thin Ice (S06E06)
další epizody (20)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Perfect Christmas (S05E10)
Lost at C (S05E09)
Some of My Best Friends Are Half-Mortal (S05E08)
další epizody (20)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Cigareta (S02E09)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Salem and Juliette (S04E11)
Ice Station Sabrina (S04E10)
další epizody (26)
1998 Herkules (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
Sabrina and the Beast (S03E10)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
další epizody (25)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Claus (S02E12)
Oh What a Tangled Spell She Weaves (S02E11)
To Tell a Mortal (S02E10)
další epizody (25)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Geek Like Me (S01E09)
další epizody (11)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
1991 Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Orange Years: The Nickelodeon Story
2014 Bystander Revolution (TV seriál)
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
2002 Intimate Portrait: Barbara Eden (TV film)
Intimate Portrait: Young Hollywood
Screen Tests of the Stars (TV film)
ShirleyMania (TV film)

Hudební videoklipy

1999 Britney Spears: (You Drive Me) Crazy (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Watcher in the Woods
2014 Santa Con
2005 Mute

TV seriály

2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Romance Looming (S07E17)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
The Big Head (S07E02)
I Fall to Pieces (S06E22)
2001 Taina (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
What's News (S06E03)
My Best Shot (S05E11)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Halloween Scene (S05E06)
Super Hero (S04E14)

Producentská filmografie

Filmy

2017 A Very Merry Toy Store (TV film)
2016 Broadcasting Christmas (TV film)

TV seriály

2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
What a Witch Wants (S07E21)
A Fish Tale (S07E20)
další epizody (13)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
Bada-Ping! (S07E08)
Witch Way Out (S07E07)
další epizody (23)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Thin Ice (S06E06)
další epizody (14)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Perfect Christmas (S05E10)
House of Pi's (S05E05)
You Can't Twin (S05E04)
další epizody (14)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Salem and Juliette (S04E11)
Ice Station Sabrina (S04E10)
další epizody (12)

Host

TV pořady

2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Za scénou s Giulianou (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2012 Ricki Lake Show, The (TV pořad)
2011 Rocco's Dinner Party (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
2001 The 28th Annual American Music Awards (TV pořad)
2000 The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(54)