foto

Lenni-Kalle Taipale

  • nar. 3.11.1978 (42 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Iiron musiikkiluokka (TV seriál)
2010 Vesku
2002 Maan mainiot (TV seriál)

Koncert

2019 Anna laulu lahjaksi -joulukonsertti (koncert)
2013 Joulun tähdet Espoossa (koncert)
2004 MTV3 Live: Kiitoksen paikka-konsertti (koncert)

Host

TV pořady

2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
2017 Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Napakymppi (TV pořad)
2016 Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2006 Nevada (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Hauskat kotivideot (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
2004 Pelastakaa sotamies Hytönen (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Formula Café (TV pořad)
Giljotiini (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1996 45 minuuttia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky