foto

Anna Eriksson

  • nar. 22.4.1977 (42 let)
    Rauman mlk, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 M
2012 Remembrance
2011 Kari Tapion muistokonsertti (koncert)
2002 Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
1997 Kaken pesula

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2004 Isälle Göstalta (koncert)

Režijní filmografie

Filmy

2018 M
2012 Remembrance

Střihačská filmografie

Filmy

2018 M
2012 Remembrance

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Remembrance

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Remembrance

Producentská filmografie

Filmy

2012 Remembrance

Host

TV pořady

2013 Docventures (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Kultainen TV (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Telvis 2003 (TV pořad)
2003 Top 40 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Jos sais kerran (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2000 Eurovision laulukilpailu 2000 - Suomen karsinta (TV pořad)
Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
Kulkuri ja kaunottaret (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Huvin vuoksi (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
Tulisuudelma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky