foto

Kari Hietalahti

  • nar. 13.9.1964 (54 let)
    Savonlinna, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Helsinki Mansplaining Massacre
Ihmisen osa
Supermarsu
Tyhjiö
2017 Linnan juhlat (TV film)
Tom of Finland
2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Hevisaurus-elokuva
Laponská odysea - dámská jízda
2014 Back to business (studentský film)
Kummeli V
Manne Menuetti Route 66
Nahoru dolů
2013 Kaappari
2012 Niko 2
Tenkrát na severu
2011 Kotirauha
Syvälle salattu
Tarkastaja
2010 Laponská odysea
2009 Rööperi
2008 Päätalo
Sobík Niko
Älä unta nää (TV film)
2007 Ganes
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Matti
Mogadishu Avenue
Riisuttu mies
Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV film)
2005 Rakastuin mä luuseriin
Slib
2004 Vares - Yksityisetsivä
2003 Eila
Hymypoika
Pahat Pojat
Sibelius
2002 Kuutamolla
2001 Rölli a lesní duch
2000 Lomalla
Sano Oili vaan (TV film)
1999 Häjyt
Itsenäisyyden ilta (TV film)
Rikos ja rakkaus
Talossa on Saatana (TV film)
1997 Kummeli kultakuume
1996 Yöjuna
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1993 Romanovin kivet
1992 Mestari
1988 Hiltu ja Ragnar (TV film)

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Ruhjeita (S01E11)
Hyväntekijä (S01E09)
Terapiaa (S01E08)
další epizody (6)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Vihreät kuulat (S02E01)
2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Väliaikaisratkaisu (S01E01)
Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (10)
2014 Jari ja Kari (TV seriál)
Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
Siskonpeti (TV seriál)
Ystävyys (S01E08)
2012 Kimmo (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Etusivun juttu (S01E12)
Kiusaajat (S01E11)
Muskettisoturit (S01E10)
další epizody (12)
2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Ihmisten puolue (TV seriál)
2007 Pasila (TV seriál)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kaksi pommia (S03E01)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
Varjo vain - savolainen eurodekkari (TV seriál)
Vintiöt - Ten years after (TV seriál)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
SunRadio (TV seriál)
Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Peltiheikit (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Pankkiherroja (TV seriál)
1984 Kivisydän (TV seriál)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2006 Pythonin hännällä (TV film)
2001 Minä ja Morrison eli Sex Love and Rock'n Roll (TV film)
1999 Perkele - lisää kuvia Suomesta (TV seriál)

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2016 Grillit huurussa (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
2012 Mitä tuli tehtyä (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla (TV pořad)
Ketju (TV pořad)
Kultainen TV (TV pořad)
Putous (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
JugiStyle (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
Studio Impossible (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV film)

TV seriály

2003 Vintiöt - Ten years after (TV seriál)
1999 Äkkiä Anttolassa (TV seriál)

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 JugiStyle (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
Studio Impossible (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1994 Vintiöt (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Scénografická filmografie

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace