foto

Kari Hotakainen

  • nar. 9.1.1957 (63 let)
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Role člověka - kniha
2004 Juoksuhaudantie - kniha
2001 Klassikko - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Role člověka
2007 Matka
1994 Maaseudun tulevaisuus (studentský film)

TV seriály

2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2000 Joulukalenteri (TV seriál)
1994 Pudonneita (TV seriál)

Dokumentární

2011 Marlon Brando tuli Suomeen (TV film)

TV pořady

2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicota

TV seriály

2002 Missä olet Peter Aava? (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2011 Marlon Brando tuli Suomeen (TV film)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
Suomalainen kirjailija (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2013 Sarasvuo (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Kirjan takana (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 6pack (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
TWU (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1977 Mene ja tiedä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky