foto

Barbara Hegyi

  • nar. 16.1.1966 (53 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tragédie člověka
2006 De kik azok a Lumnitzer nővérek?!
2004 Magyar vándor
2001 A tigriscsíkos kutya (TV film)
2000 Malá Vilma: Poslední deník
1997 Szökés
1995 A harmadik testör (TV film)
A párduc és a gödölye (TV film)
1994 A magzat
Az álommenedzser (TV film)
1993 Vigyázók
1992 Könyörtelen idők
Tékozló apa
1991 Stalinova snoubenka
1990 A halálraítélt
Napló apámnak, anyámnak
1989 Vadon
1987 Bylo nebylo
Deník pro mé lásky
1986 Elveszett paradicsom (TV film)
Fekete kolostor (TV film)
1985 Hány az óra, Vekker úr?
1984 Szerelmek (TV film)
1979 Setkání s Markem

TV seriály

2014 Hacktion (TV seriál)
Megbocsáthatatlan (S06E09)
2004 Életképek (TV seriál)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Púder (TV seriál)
Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (6)
Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Bogdán koporsója (E10)
1989 Eszmélet (TV seriál)
A József család (E01)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace