foto

Aune Lind

  • nar. 2.9.1936 (83 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pihalla
1977 Kiviset aidat (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)
1965 Kumarrusmatka (TV film)
1963 Mies, joka otti osansa (TV film)

TV seriály

1999 Salatut elämät (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)
Kiivas, herkkä ja lempeä (E02)
Oman onnensa seppä (TV seriál)
Vanhainkotirakkautta (TV seriál)
Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1973 Miniä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky