foto

Juice Huhtala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 KÄTY - Kämppä tyhjänä
2014 Korso
Rooli
2013 Käsilaukku
2012 Miesten välisiä keskusteluja
Pyramidi (studentský film)
Sirocco
2010 Baabelin metsä (studentský film)
2009 Kurjuuden kuningas (studentský film)
Toveruus
2008 Henkisesti läski (studentský film)
Tuhoaja (studentský film)
2007 Herkkuperse (studentský film)
Kylmä (studentský film)
On the Method of Screaming (studentský film)

TV seriály

2019 Aallonmurtaja (TV seriál)
Upin perintö (S02E10)
Äärirajoilla (S02E09)
Pakkolunastus (S02E08)
další epizody (10)
2017 Konttori (TV seriál)
Potkut (S02E08)
Vaino (S02E07)
Lintsari (S02E06)
další epizody (16)
2015 Napamiehet (TV seriál)

Dokumentární

2018 Suuren Urheilujuhlan Tuntua
2013 Kissanloukku (studentský film)
2011 Yhden miehen elokuva
2010 Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
The Eye of the Eye (studentský film)
2008 Ei hätää (studentský film)
Kuppikunta (studentský film)
2003 Sub Marine (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Tuhoaja (studentský film)
2007 On the Method of Screaming (studentský film)

Dokumentární

2018 Suuren Urheilujuhlan Tuntua
2010 The Eye of the Eye (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Tuhoaja (studentský film)
2007 Kylmä (studentský film)

Dokumentární

2018 Suuren Urheilujuhlan Tuntua

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Tuhoaja (studentský film)
2007 Kylmä (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Tuhoaja (studentský film)
2007 Kylmä (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rooli

Zvukařská filmografie

Filmy

2007 Kylmä (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky