foto

Sang-yoon Lee

  • nar. 15.8.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Okei! madam
2015 Nal boreowayo
2014 Santababara
2007 Saekjeuk sigong sijeun 2

TV seriály

2019 브이아이피 (TV seriál)
2018 Meomchugo sipeun sungan : eobauttaim (TV seriál)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
2015 Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
2014 Enjelaiseu (TV seriál)
Raieo geim (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Jeulgeowoon naui jib (TV seriál)
2009 Maentange heding (TV seriál)
2008 Saranghae euljima (TV seriál)
Shinui jeoeul (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 집사부일체 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky