foto

Byeong-kyeong Ahn

  • nar. 14.11.1947 (73 let)
    Nonsan, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pollaloideu
2014 Je 4 inobeiteo (TV film)
Sini bonaen salam
2011 Dalbit gileoolligi
2007 Chun nyun hack
2006 Samgeori geukjang
2002 Opojen ženami a malováním
1997 Chang
1996 Chukje
1995 Keum-honga Keum-honga
1994 Kissdo mothaneun namja
1993 Sopchjondže
1991 Sujan beuringkeuui arirang

TV seriály

2014 Gok bi (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
2011 Sabaeknyeonui kkum (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2005 Seoreowora ityeojindaneungeoseun (TV seriál)
2000 Cheondungsori (TV seriál)
1996 조광조 (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky