foto

Essi Hellén

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Häävalssi
2018 Supermorče
2016 Nuotin vierestä
2015 Je to jen jméno
Mersusta seuraava (studentský film)
Tábor pro dospělé
2013 21 způsobů, jak zničit manželství

TV seriály

2019 Dospěláci (TV seriál)
Kakku (S01E08)
Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)
Loisteputki Spotlight (E09)
Nyt alkaa olla vähän rajoilla (E08)
další epizody (10)
2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
další epizody (10)
HasBeen (TV seriál)
WTF (S02E04)
Ex-Onnelliset (TV seriál)
Rakkausisä (S02E12)
Kone-enkeleitä (S02E11)
Painopistekysymys (S02E10)
další epizody (10)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (11)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
2002 Laura (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Mitä mietit, Ronja Salmi? (TV seriál)

TV pořady

2017 Suomen hauskin tavis (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 Olipa kerran elämä (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
Villi kortti (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2018 Keisari Aarnio Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky