foto

Hannele Lauri

  • nar. 21.7.1952 (67 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Varasto 2
2017 Yösyöttö
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2011 Varasto
2007 Maan mitta (TV film)
2006 Mrazivé město
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
1999 Naisen logiikka
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Kaken pesula
Kypärä
1995 Suolaista ja makeaa
1994 Kaikki pelissä
Uuno Turhapuron veli
1993 Marraskuun harmaa valo
1992 Puhallus (TV film)
1991 Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
Vetsikko (TV film)
1990 Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1987 Uuno Turhapuro kaksoisagentti
1986 Baby Love (TV film)
Liian iso keikka
Pikkupojat
1985 Hei kliffaa hei!
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1982 Kaikki tulevat päivät (TV film)
1981 Ansa (TV film)
1980 Sisarukset (TV film)
Tup-akka-lakko
1979 Gabriel, tule takaisin (TV film)
Ihmemies
1978 Auringon lapset (TV film)
Kreutzer-sonaatti (TV film)
Minimurhenäytelmiä (TV film)
Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
Runoilija ja muusa
1976 Důvěra
Kultainen vasikka (TV film)
Olympijské prázdniny
1974 Helsinkiläisrakkautta (studentský film)
1972 Se tavallinen tarina (TV film)

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Hillo (TV seriál)
Se on Häpy hour (E06)
Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Kiusaaminen (E04)
Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Hakuammuntaa (S02E02)
Hyötyliikuntaa (S02E01)
2018 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Kostaja Otepäästä (S01E08)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
Kapinalliset (S02E03)
další epizody (5)
2012 Tehdas (TV seriál)
Varjomies (S01E04)
Hyvä ihminen (S01E03)
I underläge (S01E02)
další epizody (4)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Kuumia aaltoja (TV seriál)
Speden parhaat (TV seriál) - a.z.
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1994 Hilarius-hiiren seikkailut (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1989 Sinitaivas (TV seriál)
1987 Mimmiliiga (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1962 (E07)

Dokumentární

2011 Näin tehtiin Varasto (TV film) - a.z.
2010 Vesku
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2002 Koomikon kuva - Spede Pasanen 1930 - 2001, osa 1 (TV film)
Koomikon kuva - Spede Pasanen 1930 - 2001, osa 2 (TV film) - a.z.
2001 Esko Nikkari - köyhän miehen Brando (TV film)
1985 Ydinvoimaa Loviisasta

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2015 Loirinuotiolla (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
2013 Kaksi julkkista ja yhdet häät (TV pořad)
Kerran viikossa (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Me, Myself and I (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Vaarallinen risteys (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
1996 Hecumania (TV pořad)
1989 Paha yskä (TV pořad)
1988 Vesku show (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1978 Rakas, kallis auto (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky