foto

Peter Nyman

  • nar. 27.9.1966 (54 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
2000 Pelon maantiede

TV seriály

2019 Mielensäpahoittaja - ennen kaikki oli paremmin (TV seriál)
Ilmastonmuutos (S01E06)
2006 Donna Paukku (TV seriál)

Dokumentární

2002 Hurrit (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Luokkajuhlat (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad) - mod.
2018 Toivomus (TV pořad)
2017 Kesäterassi (TV pořad)
Peter Nyman (TV pořad) - mod.
2016 Katastrofikokki (TV pořad)
Pelimies (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2013 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Ruben (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
Ylen hyvä (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Elixir Sport (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1995 Mediapeli (TV pořad)
1981 Kymmenen uutiset (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky