foto

Reidar Palmgren

  • nar. 24.6.1966 (53 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Taistelu Näsilinnasta 1918
2011 Muutos meitä johtaa (studentský film)
2010 Rajavartija
2009 Helvetin hyvää työtä (studentský film)
2008 Monofobia (studentský film)
2005 Stíny štěstí
Varpuset (TV film)
2004 Joensuun Elli
2002 Tappava säde (TV film)
2001 Young Love
1993 Jonakin päivänä (TV film)
Ystävä vai vihollinen (TV film)

TV seriály

2016 Sekasin (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
Žena v jezeře (část první) (S01E08)
Roba (TV seriál)
Petturi (S03E06)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2013 Nymfit (TV seriál)
Solmu (E03)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
Keinuttajat (S01E06)
další epizody (4)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Kaiken tämän takana (TV seriál)
Pinja Ripusuo (E02)
2005 Presidentit (TV seriál)
Lapuan laki (E02)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

Dokumentární

2016 See You Some Bloody Day - a.z.
2005 Hetket jotka jäivät
1990 Condom

Host

TV pořady

2020 Kimpassa (TV pořad)
2017 Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Pop-komissio (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
1991 Palikkatesti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky