foto

Inge Keller

  • nar. 15.12.1923 (94 let)
    Berlín, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Das Kindermädchen (TV film)
2009 Shakespeares Sonette (divadelní záznam)
2008 Temná hodinka Benátské republiky (TV film)
2004 Der Auftrag
Wilsberg - Tod einer Hostess (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
2001 Klaras Hochzeit (TV film)
1999 Aimee a Jaguár
Lola + Bilidikid
1993 Achtundzwanzichtausend Wünsche
Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1986 Ein idealer Gatte (divadelní záznam)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1984 Lékařky
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1982 Endlich fliegen (TV film)
1980 Sehr jung, sehr hübsch und das gewisse Etwas (TV film)
Snoubenka
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschenkt ist geschenkt (TV film)
1977 Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
Láska a královna (TV film)
1976 Keine Hochzeit ohne Ernst (TV film)
Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1974 Die Mission (TV film)
Tee mit Zitrone (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1970 Die Kassette (TV film)
Effi Briest (TV film)
Fisch zu viert (TV film)
Junge Frau von 1914 (TV film)
1969 Iphigenie auf Tauris (TV film)
Na cestě k Leninovi
1967 Emilia Galotti (TV film)
Frau Venus und ihr Teufel
1965 Karla
1963 Andere neben dir, Der (TV film)
1962 Ein idealer Gatte (TV film)
1961 Gastspiel im Dschungel (TV film)
1960 Das Leben beginnt
1959 Dame und der Blinde, Die (TV film)
Der Ritter vom Mirakel (TV film)
Maria Stuart (TV film)
1957 Gefährliche Kurve (TV film)
1955 Lysistrata (TV film)
1951 Poslední mzda
Vlakové spojení nepravidelné
1950 Bohové války
1949 Quartett zu fünft

TV seriály

2000 Donna Leon (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Ost-Legenden (TV seriál)

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace