foto

Dong-hwan Yoon

  • nar. 16.3.1968 (53 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Supsokeui bubu
2015 Seongnan hwaga
Sosoouigyeon
2014 Jokgu wang
Mijo
2013 Boolryooneui shidae
2012 Tíha
2011 Lukostřelci
2009 Hwangkeumshidae
2008 Yaktaljadeul
2006 Haebyeonui yeoin

TV seriály

2012 Mooshin (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2000 Kkotboda areumdaun geunyeo (TV seriál)
1998 Jindallaekkot pil ttaekkaji (TV seriál)
1993 Gyeolhon (TV seriál)
Pokpungui gyejeol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky