foto

Christiane Krüger

  • nar. 8.9.1945 (75 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rodinné štěstí (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
Long Shot (studentský film)
2001 Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
1999 Alles Bob!
No Sex (TV film)
1997 Ztracená dcera (TV film)
1991 Atemnot (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)
Zimmer 36
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Frau für gewisse Stunden, Eine
Strictement personnel
1984 Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)
1983 Poslední bitva
1982 Salut, j'arrive
1981 Onkel & Co. (TV film)
1978 Eine seltsame Bescherung (TV film)
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
Dokonalý plán
1973 Little Mother
1972 Ehefeind, Der
1971 Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
Fluchtweg St. Pauli - Großalarm für die Davidswache
1969 A doppia faccia
De Sade
Der Mann mit dem Glasauge
Lovemaker
1968 Kolportage (TV film)
Wo man sich trifft (TV film)
1967 48 Stunden bis Acapulco

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Místo činu (TV seriál)
Der Entscheider (S01E347)
1991 Die lieben Verwandten (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hilfe für einen Mörder (S01E03)
Die Heimkehr (2) (S01E02)
Die Heimkehr (1) (S01E01)
Místo činu (TV seriál)
Schmerzensgeld (S01E173)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Místo činu (TV seriál)
Trimmel und Isolde (S01E141)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Zlatá šachta (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
1974 Místo činu (TV seriál)
Playback oder die Show geht weiter (S01E38)
1971 Christa (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
Ehen vor Gericht (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky