foto

Jordan Peele

  • nar. 21.2.1979 (41 let)
    New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (13)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 Untitled Jordan Peele Horror Event
2021 Candyman
2019 My
2017 Uteč
2016 Keanu - Kočičí gangsterka

TV seriály

2020 The Twilight Zone (TV seriál)
Downtime (S02E02)
2019 Weird City (TV seriál)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Clemenza (S01E10)
Pilot (S01E01)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2021 Abruptio
2019 Toy Story 4: Příběh hraček
2017 Kapitán Bombarďák ve filmu
2016 Keanu - Kočičí gangsterka
Pigeon Toady's Guide to Your New Baby
Čapí dobrodružství
2012 Tohle je ráj
2010 Fotři jsou lotři
2009 The Station (TV film)
2007 Twisted Fortune

TV seriály

2020 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
You Might Also Like (S02E10) - vyp.
Try, Try (S02E09) - vyp.
A Small Town (S02E08) - vyp.
další epizody (10)
Big Mouth (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2019 The Twilight Zone (TV seriál) - vyp.
Blurryman (S01E10) - vyp.
The Blue Scorpion (S01E09) - vyp.
Point of Origin (S01E08) - vyp.
další epizody (10)
Big Mouth (TV seriál)
Testy (S03E09)
Žebříčky (S03E08)
Duke (S03E07)
další epizody (8)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Chlapské město (S02E07)
Drogoví kámoši (S02E06)
Hanbokněžník (S02E03)
další epizody (5)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Porno dimenze (S01E10)
Přežil jsem Jessiho bat mitzvah (S01E09)
K tomu mě nenuť (S01E08)
další epizody (10)
2016 Bobovy burgery (TV seriál)
Sacred Couch (S06E09)
Americký táta (TV seriál)
Criss-Cross Applesauce: The Ballad of Billy Jesusworth (S13E17)
2015 Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Staff Party (E07)
Activities (E03)
Lunch (E02)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Ponzi Sex Paris Bounce (S01E06)
Prison Baby Golf Picking (S01E04)
Pilot (S01E01)
Supermansion (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
A Rickle in Time (S02E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
Eat, Spray, Linda (S05E18)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
Paradox hromady (S01E08)
další epizody (4)
Bobovy burgery (TV seriál)
Father of the Bob (S05E06)
Tina and the Real Ghost (S05E02)
World Wharf II: The Wharfening (or How Bob Saves/Destroys the Town - Part II) (S04E22)
další epizody (6)
Robot Chicken (TV seriál)
Victoria's Secret of NIMH (S07E15)
Walking Dead Lobster (S07E14)
2013 Axe Cop (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Mindy's Minute (S01E15)
Workaholics (TV seriál)
The Worst Generation (S03E17)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pouť, na kterou se nezapomíná (S05E07)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Too Much Information (E06)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)

Dokumentární

2019 Horror Noire: A History of Black Horror
2018 Eli Roth: Historie hororu (TV seriál)
Démoni (S01E04)
Slashers, Part 2 (S01E03)
Follow This (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Lovecraftova země (TV seriál)
Full Circle (E10)
Rewind 1921 (E09)
Jig-a-Bobo (E08)
další epizody (10)
The Twilight Zone (TV seriál)
You Might Also Like (S02E10)
Try, Try (S02E09)
A Small Town (S02E08)
další epizody (10)
The Last O.G. (TV seriál)
Warning (S03E10)
All I Need (S03E09)
Come Clean (S03E08)
další epizody (10)
2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Blurryman (S01E10)
The Blue Scorpion (S01E09)
Point of Origin (S01E08)
další epizody (10)
The Last O.G. (TV seriál)
Fight the Power (S02E10)
Your Mom's in My Business (S02E09)
Mama Said Knock You Out (S02E08)
další epizody (10)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Clemenza (S01E10)
Paid in Full (S01E09)
That Backslide (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2019 Oscar 2019 (TV pořad)
2018 Oscar 2018 (TV pořad)
2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(65)