Reklama

Reklama

Danil Ishutin

Danil Ishutin

Biografie

Danil 'Dendi' Ishutin, je profesionální hráč hry Doty 2, momentálně působící v týmu Natus Vincere, Na'Vi. Danil je na Dota scéně především znám, jako veselý kluk, který často dokáže pobavit celé davy lidí, dnes má fanoušky po celém světě.

Danil jako kluk nejdříve přičichnul k tanci, proto také vystudoval taneční školu Pianofor. Už na škole se u něj objevoval talent díky tanečním vystoupením a muzikálům, kde obsazoval vždy hlavní role. K PC hrám prokoukl díky jeho staršímu bratrovi, kdy se rád koukal, jak on a jeho kamarádi hrajou hry. Později, kdy už sám začínal hrát, narazil na hru jménem DoTa, kterou nejprve hrál pouze pro zábavu.

Když mu bohužel v dětství umřel otec na rakovinu, snažil se od té bolesti utéct a většinou do světa her, konkrétně DoTy. Netrvalo dlouho a Dendi si našel svůj první tým a tím začala jeho profesionální kariéra. Hned se stal jedním z nejlepších ukrajinských hráčů a po zviditelnění se stal předním hráčem právě týmu Na'Vi.

Mezi jeho největší úspěchy patří 1. místo na International 2 a 2. místo na International 3. I dnes se Danil připravuje se svým týmem na International 4, kde se řadí mezi vrchní favority turnaje.

Jiří "CiPR" Mareš

Herec

Dokumentární
2014

Free to Play

Reklama

Reklama