foto

Kurt Russell

  • nar. 17.3.1951 (67 let)
    Springfield, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (96)

<< předchozí 1 2 3 4 5

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crypto
Once Upon a Time in Hollywood
2018 The Christmas Chronicles
2017 Rychle a zběsile 8
Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
2015 Kosti a skalp
Osm hrozných
Rychle a zběsile 7
2013 Loupež na úrovni
2011 Poslední gól
2007 Cutlass
Grindhouse: Auto zabiják
2006 Poseidon
2005 Snílek
Škola superhrdinů
2004 Hokejový zázrak
Jimmy Glick v Lalawoodu
2002 Interstate 60
Temný stín nad L.A.
2001 3000 mil na útěku
Vanilkové nebe
1998 Žoldák: Legie zkázy
1997 Únos
1996 Boeing 747 v ohrožení
Útěk z L.A.
1994 Forrest Gump
Hvězdná brána
1993 Tombstone
1992 Kapitán Ron
Zhoubná vášeň
1991 Oheň
1989 Tango a Cash
Zimní lidé
1988 Tequila Sunrise
1987 Přes palubu
1986 Ta nejlepší léta
Velké nesnáze v Malé Číně
1985 Vražedný ráj
1984 Odpolední směna
1983 Silkwoodová
1982 Věc
1981 Liška a pes
Útěk z New Yorku
1980 Amber Waves (TV film)
Ojetá auta
1979 Elvis (TV film)
1977 Christmas Miracle in Caufield, U.S.A. (TV film)
1976 Captive: The Longest Drive 2, The
Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
Quest, The (TV film)
1975 Search for the Gods (TV film)
Smrtící věž (TV film)
The Strongest Man in the World
1973 Charley and the Angel
Super táta
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Chlupatý poradce
Fools' Parade
1970 Dad, Can I Borrow the Car? (TV film)
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Guns in the Heather
1968 The Horse in the Gray Flannel Suit
The One and Only, Genuine, Original Family Band
1967 Mosby's Marauders
1966 Follow Me, Boys!
1964 Guns of Diablo
1963 Stalo se na světové výstavě

TV seriály

1976 The Quest (TV seriál)
1974 New Land, The (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1971 Mickeyho přátelé (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pistolníci (TV seriál)
2009 Streisand: Live in Concert (koncert)
2008 The Age of Believing: The Disney Live Action Classics (TV film)
2006 Ničivá vlna (TV film)
2004 AFI Tribute to Meryl Streep (TV film)
2003 Secret Files of the SGC, The - a.z.
The Making of 'Stargate'
2002 Dobe and a Company of Heroes (TV film)
Prelude to a Dream
2000 Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
1998 Intimate Portrait: Halle Berry (TV film)
The Thing: Terror Takes Shape
1994 100 let hollywoodského westernu (TV film)
1985 Making of 'The Mean Season', The (TV film)

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2001 73. Annual Academy Awards (TV pořad)
America: A Tribute to Heroes (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Voices that Care (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 Battle of the Network Stars II (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 G-Eazy & Kehlani - Good Life (hudební videoklip) - a.z.

Producentská filmografie

Filmy

1996 Útěk z L.A.

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(486)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace