foto

Fritz Löhner-Beda

  • nar. 24.6.1883
    Wildenschwert, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.12.1942 (59 let)
    koncentrační tábor Auschwitz-Birkenau, Osvětim, Polsko, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Das Land des Lächelns - divadelní hra
1970 Giuditta - Freunde das Leben ist lebenswert - divadelní hra
1963 Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film) - divadelní hra
1957 Schön ist die Welt - divadelní hra
1955 Ball im Savoy - divadelní hra
1954 Viktoria und ihr Husar - divadelní hra
1953 Blume von Hawaii, Die - divadelní hra
1936 Student's Romance, The - divadelní hra
1935 Ball im Savoy - divadelní hra
1933 Kvítek z Havaje - divadelní hra
1932 Angenehmer Patient, Ein
1931 Viktoria und ihr Husar - divadelní hra
1930 Das Land des Lächelns - divadelní hra
1928 Sechs Mädchen suchen Nachtquartier
1920 Eva, die Sünde

Spisovatelská filmografie

Filmy

1932 Friederike - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace