foto

Roger Sloman

  • nar. 19.5.1946 (72 let)
    Harlesden, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Small Island (TV film)
2007 Lady Godiva: Back in the Saddle
2006 Na život a na smrt
2001 Chunky Monkey
2000 I Saw You (TV film)
1999 Beowulf
Krásní lidé
1997 Richard II (TV film)
The Missing Postman (TV film)
1996 Loch Ness
Treasure Seekers (TV film)
1992 B & B
Modrý led
1988 Jestřábi
1985 Max Headroom (TV film)
Mrs. Capper's Birthday (TV film)
1982 Captain Stirrick
Kevin Turvey: The Man Behind the Green Door (TV film)
Záhada Sedmi ciferníků (TV film)
1981 Klub příšer
Rudí
Velekněz lásky
1979 An Honourable Retirement (TV film)

TV seriály

2014 V čísle 9 (TV seriál)
The Understudy (S01E05)
2013 Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2007 Thieves Like Us (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
The Cazalets (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Alarm (S01E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Summer (S03E04)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Sunnyside Farm (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 2 (S02E05)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
Doctor at the Top (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Pan Bean (E01)
T-Bag and the Pearls of Wisdom (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
Snakes and Ladders (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Hardwicke House (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Duty Free (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Bomba (S01E04)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Kick Up the Eighties, A (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Coming Home (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Zlatý Gordon (S02E02)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Supernatural (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2011 How TV Ruined Your Life (TV seriál)
2010 Many Faces of..., The (TV seriál)

TV pořady

1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace