foto

Vildan Atasever

  • nar. 26.7.1981 (37 let)
    Bursa, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bir Dilek Tut
2014 Benimle Var Mısın?
Gece
Sürgün Inek
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2006 Kader
2005 Iki genç kiz

TV seriály

2017 Klavye Delikanlıları (TV seriál)
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Yaz'ın Öyküsü (TV seriál)
2013 Osmanlı Tokadı (TV seriál)
2011 Başrolde Aşk (TV seriál)
2009 Samanyolu (TV seriál)
2008 Gece Sesleri (TV seriál)
2007 Bıçak Sırtı (TV seriál)
Yaralı Yürek (TV seriál)
2004 Azize (TV seriál)
Kadın İsterse (TV seriál)
2003 Kurtlar vadisi (TV seriál)
2001 Güz Gülleri (TV seriál)
2000 Şemsi Paşa Pasajı (TV seriál)

Dokumentární

2016 Orhan Pamuk'a Söylemeyin Kars'ta Çektiğim Filmde Kar Romanı da Var

TV pořady

1996 Beyaz Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace