foto

Jeong-hyo Lee

  • nar. 9.10.1974 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Romaenseuneun byulchaekboorok (TV seriál)
Sarangeui bulsichak (TV seriál)
2018 Laipeu on maseu (TV seriál)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Moojungdoshi (TV seriál)
2012 Romaenseuka pilyohae 2012 (TV seriál)
2007 Okseon hawooseu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky