foto

Jeong-hyeon Kim

  • nar. 28.6.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Peullaseutik teuri
2000 Cheongchun
1999 Inteobyu

TV seriály

2015 Eomeonimeun nae myeoneuri (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Nae sarang nabibuin (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Namjareul mideotnye (TV seriál)
Wiheomhan yeoja (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Deungsinbul (TV seriál)
Kureumkyedan (TV seriál)
Nadoya kanda (TV seriál)
2004 Jakeun ahssideul (TV seriál)
2003 Hon soo (TV seriál)
Naneun dallinda (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Ibyeoreomneun achim (TV seriál)
2000 Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
Nonseutob (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky