foto

Moo-seong Choi

  • nar. 12.1.1968 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ddeugeoun pi
2019 Ajik saranghago issseubnikka?
Gwisineui hyanggi
Hwanggeo: yukwansun iyagi
Long libeu deo king : mokpo yeongwoong
2018 Ilgeubgimil
Salanameun
2017 Miok
2016 Yeojajeonjaeng: dogieui nan
2015 Soonsooui sidae
Zasněžené stezky
Čtvrté místo
2014 Gwanneungui bubchik
2013 Berlínská mise
Jonajadeul
Yeonaeui wondo
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
Gajoksinema
2011 Joseonmyeongtamjeong
Poongsangae
2010 Bangjajeon
Beseuteuselleo
Kkok kkyeanga noonmool ping
Viděl jsem ďábla
2009 10 eok
2008 Ahreumdabda
Salameul chatseubnida
2007 Salgyeol
Sebeun deijeu
Yeolsesal Soo-ah
2006 Eumrang seosaeng
Gangjeok
Urideului haenbokhan sigan
2005 Příběh filmu
Sakwa
2002 Namja taeunada

TV seriály

2019 Nokdukkot (TV seriál)
2018 Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
2017 Pasukkun (TV seriál)
Seulgiroun gambbangseanghal (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
2016 Hamburo aeteuthage (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (4)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hateu too hateu (TV seriál)
Yeoja jeonjaeng (TV seriál)
2014 Cheongchun (TV seriál)
Sibpalse (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
Gongjooeui namja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky