foto

Matthew Smiley

  • nar. 28.10.1981 (36 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Isolated
2010 Kissing Strangers
2006 Ambrose Bierce: Civil War Stories (TV film)
2005 Kamataki
2004 Dvojník
2003 Chasing Holden
2002 Edgar and Jane
2001 Poslední šance (TV film)
2000 2001: Vesmírná prda
Hodina duchů
1999 Secret Pact, The

TV seriály

1999 Undressed (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Highway of Tears

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Highway of Tears

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace