foto

Louise Lombard

  • nar. 13.9.1970 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 175 centimetrů, váží 59 kg, je ve znamení panny. Její rodné jméno je Louise Maria Perkins. Narodila se v rodině irských katolíků jako jedno ze sedmy dětí, matka se jmenuje Maura a otec Sean. Vyrůstala v Londýně a momentálně žije v Los Angeles. V roce 1998 se vdala za Johna Stephena (kameraman, naroz. 8.října 1962), se kterým se seznámila o rok dříve při práci na "Metropolis". Mají spolu syna Alejandra.

V letech 1998-1999 přerušila hereckou kariéru a začala na St Edmund's College of University of Cambridge studovat anglickou literaturu, ale brzy byla zase zlákána zpět k herectví, kde dostala nabídku točit tv minisérii "Metropolis".

Z její filmografie si můžeme jmenovat filmy: Tale of the Mummy, Esther, Diggityho poklad, Pojistka, Válečné příběhy nebo Countdown a Ohnivý oceán. Hostovala v seriálu CSI: Las Vegas od páté řady, kde mluví s americkým přízvukem. Od sedmé řady se už objevuje v úvodní znělce seriálu a stává se tak jednou ze stálic seriálu, kde ztvárňuje detektiva Sofii Curtis.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nebezpečná lekce (TV film)
2013 Selection, The (TV film)
2012 Čokoládové pokušení (TV film)
Rogue (TV film)
Selection, The (TV film)
2008 Kiss of Death (TV film)
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
2005 Call, The
2004 Countdown
Ohnivý oceán
2003 Druhá přirozenost (TV film)
Válečné příběhy (TV film)
2002 Pojistka
2001 Diggityho poklad
Teritorium
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)
Mračna nad Afrikou
1998 Tale of the Mummy
1996 Gold in the Streets
1992 Angels
1991 Black Velvet Gown, The (TV film)
1989 Forgotten, The (TV film)
1988 Twice Upon a Time

TV seriály

2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
The Lottery (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Bolero (S03E07)
Grimm (TV seriál)
Dálnice plná slz (S04E06)
Tři Luisoni (S04E05)
Ochránce z dávných dob (S04E04)
další epizody (6)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Patogen (S02E04)
Procitnutí (S02E03)
Následky (S02E02)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Pravý patriot (S07E23) - a.z.
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Legenda - 2. část (S06E23)
Legenda - 1 část (S06E22)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Andělský hlas (S05E21)
Jiskra života (S05E18)
Velké dítě (S05E15)
další epizody (5)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Formality (S05E07)
2000 Metropolis (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Shakespeare Shorts (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace