foto

Yeong-ho Kim

  • nar. 24.5.1967 (53 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dogs in the House
2015 Gobaek
2011 Wonbyeokhan pateuneo
2010 Jipnaon namjadeul
Yeoldup bunui kamjung
2009 19-Nineteen
Busan
2008 Miindo
Noc a den
2007 Bangul tomato
2004 Dolryeochagi
2003 Beulru
Jopok manura 2 : dolaon jeonseol
2000 Hamyeondoinda
1999 Yuryeong
1998 Taeyangeun eobda

TV seriály

2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
2010 Juhonggeulssi (TV seriál)
2007 Sokeum inhyeong (TV seriál)
2006 Dorothy reul chajara (TV seriál)
2005 Nae sarang torami (TV seriál)
Saranghanda wensuya (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
2003 Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
2002 Maengganye junsungshidae (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Appabonsaek (TV pořad)
2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky