foto

Konsta Väänänen

  • nar. 3.9.1983 (35 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kylmä kyyti
2013 Käsilaukku
2012 Pyramidi (studentský film)
2008 Henkisesti läski (studentský film)
2007 Ganes
Kylmä (studentský film)
Muuttopäivä (studentský film)
On the Method of Screaming (studentský film)
2006 Světla v soumraku
2004 Tango (studentský film)
2003 Hymypoika
2002 Muž bez minulosti
1997 Kipinä (studentský film)
Tichá vesnice
1993 Hranice smrti
Routasydän
1992 Bohémský život
Papukaijamies
Takapihan sankarit

TV seriály

2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Haaveita onko heitä? (S01E04)

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Ritual (amatérský film)

TV pořady

2011 Karavaanarit (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Ritual (amatérský film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2008 Tappra gossar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace