foto

Jae-yong Lee

  • nar. 1963
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seongamdo
2018 Haepi tugedeo
2017 Dolawayo busanhange
2016 Siljong : sarajinanae
2015 Keukbisoosa
Soonsooui sidae
2013 Paparoti
2012 Tongtonghan hyeokmyeong
2011 Joseonmyeongtamjeong
2008 4 yoil
Geu namjaui chaek 198 jjok
2007 Jeo sujieseo geonjin chita
2006 Dasepo sonyeo
Domabaem
2005 Monopolli
2003 Hwaseongeuro gan sanai
Jigureul jikyeora!
2002 Mudjima paemilli
Namja taeunada
Yuadogjon
2001 Chingoo
1999 Dakteo K
1997 Eoksootang
Nae ane uneun baram

TV seriály

2017 Bimileui seob (TV seriál)
Hakgyo 2017 (TV seriál)
2016 Boolyaseong (TV seriál)
Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Haneule taeyangi (TV seriál)
Miseseukab 2 (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Aljentaleul chataseo (TV seriál)
Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2014 Goyangineun idda yaong (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Jeokdoeui namja (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Dong Yi (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Lobiseuteu (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Dallyeora ureomma (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2001 Piano (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky