foto

Eric Allan

  • nar. 8.3.1940 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Births, Marriages and Deaths (TV film)
1995 Inkognito
1971 Tísnivé okamžiky
1970 Zlom

TV seriály

1998 Mosley (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Goodbye Cruel World (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1988 Christabel (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Hold the Back Page (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)
Tell Me Lies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace