foto

Matthew Guinness

  • nar. 6.6.1940 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Lady Jane
1985 Městečko Wetherby
Nevěsta
Víc než dost
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1973 14
Achilles Heel (TV film)
1970 Jeden den Ivana Děnisoviče
1969 Nováčci

TV seriály

1990 Chillers (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace