foto

Dong-wook Shin

  • nar. 14.9.1982 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Daejanggeum bogo issda (TV seriál)
Laibeu (TV seriál)
2017 Pasukkun (TV seriál)
2016 Hwarang (TV seriál)
2014 Kanggooiyagi (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
Yuriui seong (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Kureumkyedan (TV seriál)
Sowoolmaeiteu (TV seriál)
2005 Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2004 Alkedoelgeoya (TV seriál)
O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 꼬꼬관광 싱글싱글 (TV pořad)
2005 위기탈출 넘버원 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky