foto

Myeong-gook Kim

  • nar. 2.3.1963 (55 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teukbyeolsusa: sahyeongsueui pyeonji
2014 Je 4 inobeiteo (TV film)
2010 Sarangeun biteul tago
Wedingdeureseu
2008 Majimak seonmul
Zbraň odplaty
2006 Saeng, nal seonsaeng
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob
2003 Waildeu kadeu
Zkáza Ecobanu
2002 Gimgeubjochi 19ho
2000 Ssairen
1999 Dakteo K
Juyuso seubgyeoksageon
1998 Yaksook
1996 Eunhaengnamu chimdae
1988 Chilsu wa Mansu

TV seriály

2017 Boiseu (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Kangchulbonsaek (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
Kaingwa Abel (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Haengbokhan yeoja (TV seriál)
Hanseongbyeolgok (TV seriál)
2006 Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
Hwarangjeonsa maru (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Gyeolhonhapsida (TV seriál)
2004 Cheonsaeng yeonboon (TV seriál)
2002 Ne meotdaero haera (TV seriál)
2001 Areumdawoon naldeul (TV seriál)
Hwaryeohan shijeol (TV seriál)
2000 Cheonsaui bunno (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace