foto

Sebastian Jacques

  • nar. 1995
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sebastian Jacques je syn političky Kateřiny Jacques. Zahrál si ve druhém díle triologie Hořící heř o Janu Palachovi. Zde ztvárnil Jana Zajíce. Dále si zahrál malou roli v krimi seriálu Případy 1. oddělení (4. díl - Klíčový důkaz). Sebastian má také kapelu I Love You Honey Bunny (indie-rock), ve které zpíva a hraje na kytaru.

jesspeters

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2016 Zloději zelených koní
2014 Malý atlas hub (studentský film)
2013 Hořící keř (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Skok do prázdna (S03E04)
2017 Mordparta (TV seriál)
Klášter (S02E03)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (10)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klíčový důkaz (S01E04)

Hudební videoklipy

2018 I Love You Honey Bunny - Lazer Queen (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace