foto

Ismo Saario

  • nar. 17.6.1938
    Turku, Finsko
  • zem. 19.12.1993 (55 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Hamlet (TV film)
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
1978 Kaupunkilaisia
1973 Sensuela
1972 Hiekkakuningas (TV film)
1971 Kujanjuoksu
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
1966 Herakles (TV film)
Juudas (TV film)
Kuningas IV (TV film)
1963 Sissit

TV seriály

1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky