foto

Petteri Summanen

  • nar. 20.3.1969 (49 let)
    Säkylä, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yösyöttö
2014 Nahoru dolů
2012 Jussi Vares: Město vrahů
Musta Joulu
2011 Risto
2008 Blackout
2007 Maan mitta (TV film)
2006 Siberian Express
2005 FC Venuše
Zamrzlá země
2004 Impérium jazzu
Juoksuhaudantie
2003 Nousukausi
Paratiisi
2002 Haaveiden kehä
2001 Kuka lohduttaisi Viiviä? (TV film)
2000 Automat na lásku
1999 Jerico 2000 (TV film)
Talossa on Saatana (TV film)
Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
Neiti Harju (studentský film)
1997 Graceland
Juhannustarinoita
Keikka
The Joyboys Story
1995 Maapallon ulkopuolinen olento (TV film)

TV seriály

2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sebastian (S02E02)
Sanneli (S02E01)
2012 Apinatasavalta (TV seriál)
2011 Risto (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (9)
2008 Joku kaltaiseni (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
Teuvo - tieto lisää tuskaa (E03)
2007 Pasila (TV seriál)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Isänmaan toivot (TV seriál)
1996 Uuno Turhapuro (TV seriál)
1995 Taikapeili (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)
Love Story (TV seriál)

Dokumentární

2003 Elämysmatka Nousukauteen

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 Villi kortti (TV pořad)
2010 Ketju (TV pořad)
Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
2007 Äijät (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Läpiveto (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1999 Haluatko miljonääriksi? (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1995 Toini ja Heikki Haaman Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
1999 Jerico 2000 (TV film)

TV seriály

2014 Jari ja Kari (TV seriál)

TV pořady

2011 Nyt huudetaan, Leijonat! (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 JugiStyle (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2007 Äijät (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)

TV seriály

2014 Jari ja Kari (TV seriál)

TV pořady

2011 Nyt huudetaan, Leijonat! (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 JugiStyle (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2010 Vedetään hatusta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace