foto

Garry Phillips

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 House of Hancock (TV film)
2013 Koleje osudu
2011 Hořící muž
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2006 Candy
Dotkni se ohně
2003 Vyrovnat si účty
2000 Better Than Sex
Opičí maska
1999 Feeling Sexy

TV seriály

2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
A Gift for the King (S02E06)
Hide and Seek (S02E05)
The Empty Chair (S02E04)
The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
Saint John (S02E06)
Das Vergessen (S02E05)
další epizody (7)
2014 Old School (TV seriál)

Dokumentární

2014 Australia: The Story of Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace